Интелектуално многообразие

В ЕнхансМед сме се събрали хора от различни специалности средоточени върху това да напредваме стремглаво в нашата професия, научна среда и стартиране на своя частна практика, свой бизнес и търсене на нови възможности.

Фактът, че в отборът ни има хора и от други сфери освен медицината, доказва, че нещата които могат да бъдат научени там са много разнообразни и само кръстосването на различни типове мислене ще доведе до добри резултати.

Categories: News
Иван Лютаков

Казвам се Иван Лютаков и съм роден 1 Ноември 1987. От град Септември, но в момента живея в София. В момента работя в УМБАЛ "Царица Йоанна" ИСУЛ като лекар-специализант и докторант по Гастроентерология. След неуспешен първи опит по проект за електронно медицинско досие, реших, че преди да продължа с различни други проекти, първо трябва да се опитам да подпомогна създаването на медицинска общност от млади лекари, учени, студенти, които да осъществяват повече иновации в здравеопазването. Идеалната ми цел е да създаде Co-working space където да се случват тези неща в България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.