Движени от любопитство

Стартирането на научен проект, докторантура или клинично проучване е примесено с доза предприемачество. В България не съществуват много институции, които могат да помогнат на младите лекари да се развият като предприемачи, да отворят своя частна практика или по-лесно и по-бързо да се научат да публикуват техните научни резултати.

Младите хора трябва да се стимурират да търсят неизвествното, да се хвърлят в дълбоктото и докато са млади да пробрават да стартират различни инициативи. Само така ще може да направим прогреса, който чакаме от дълго време!

Categories: News
Иван Лютаков

Казвам се Иван Лютаков и съм роден 1 Ноември 1987. От град Септември, но в момента живея в София. В момента работя в УМБАЛ "Царица Йоанна" ИСУЛ като лекар-специализант и докторант по Гастроентерология. След неуспешен първи опит по проект за електронно медицинско досие, реших, че преди да продължа с различни други проекти, първо трябва да се опитам да подпомогна създаването на медицинска общност от млади лекари, учени, студенти, които да осъществяват повече иновации в здравеопазването. Идеалната ми цел е да създаде Co-working space където да се случват тези неща в България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.